תע"א
בית דין אזורי לעבודה נצרת
|
2740-09
02/11/2010
|
בפני השופט:
ורד שפר
|
- נגד - |
התובע:
ריחאנה גריפאת
|
הנתבע:
אומנות המזרח התיכון יבוא ושיווק בע"מ
|
|
החלטה
1.הצדדים ימציאו זה לזה בתוך 30 יום מהיום עותק מכל מסמך שיש לו נגיעה לעניינים מושא התביעה.
מסמך שלא יוגש כאמור לא ניתן יהא לעשות בו שימוש במסגרת פרשת הראיות.
2.ניתן בזאת צו למוסד לביטוח לאומי להמציא לתיק בית הדין תדפיס של פירוט המעבידים בשירותם עבדה התובעת בין השנים 2000-2009.
כמו כן, ניתן בזאת צו למשטרת הגבולות אשר מורה לה להמציא פירוט מועדי כניסה ויציאה של התובעת מהארץ בין השנים 2000-2009.
3.הצדדים יגישו העדויות הראשיות שמטעם עדיהם באמצעות תצהירים.
בתצהירים יתייחסו הצדדים, בין יתר העניינים אליהם ימצאו לנכון להתייחס לפלוגתאות כפי שהוגדרו לעיל.
4.תצהירי התובעת יוגשו בתוך 30 יום מהיום שיקבל בא כוחה את המסמכים, כאמור בסעיף 1 לעיל.
עותק ישוגר ישירות בתוך המועד האמור לב"כ הנתבעת.
תצהירי הנתבעת יוגשו בתוך 30 יום מיום שיקבל ב"כ תצהירי התובעת.
עותק ישוגר ישירות בתוך המועד האמור לב"כ התובעת.
כל צד יצרף לתצהיריו כל מסמך שבכוונתו להציג כראייה, בין אם במישרין ובין אם בשלב חקירה נגדית של עדי הצד השני.
מסמך שלא יוצג כאמור, לא ניתן יהיה לעשות בו שימוש כראייה.
5.לא יוגשו תצהירי התובעת במועד מוסמך ביה"ד למחוק התובענה על הסף על פי תקנה 44(3) לתקנות בית הדין לעבודה [סדרי דין] תשנ"ב 1991 וזאת בלי אזהרה נוספת.
לא יוגשו תצהירי הנתבעת במועד מוסמך ביה"ד לתת פס"ד על יסוד תקנה 43 לתקנות הנ"ל.
6.על התובעת ועדיה להתייצב לחקירה שכנגד במועד שיקבע להוכחות אלא אם כן הודיעה הנתבעת בכתב שהיא מוותרת על חקירת אותו עד, והתצהיר של אותו עד יתקבל כאילו הודו בכל העובדות שפורטו בו.
אותו דין חל על הנתבעת ועדיה.
7.סירב עד לאמת דבריו בתצהיר, או שלא עלה בידי צד לבוא עמו בדברים יגיש אותו צד למזכירות ביה"ד בקשה להזמנת אותו עד שיעיד בפני ביה"ד במועד הנ"ל. בבקשה האמורה יפורטו הסיבות בגינן מבוקש להעיד אותו עד שלא בתצהיר.
כן יפורטו העניינים לגביהם יתבקש אותו עד להתייחס בעדותו.
בקשה כאמור תומצא בתוך המועד שנקבע לעניין הגשת התצהירים.